Redskapsbod del 3 – Slutförande och klart!

Garden shed part 3 - Completion!

Follow Sofia in three parts as she puts light in a newly constructed garden shed. Time to connect it all, put things back in order and see the final result (part 3 of 3).

Skönt att projektet nu är klart. Inte för att det tog så lång tid eller för den delen var jättejobbigt men det är alltid belönande när man närmar sig slutet och kan börja planera nästa projekt.

Innan jag hastar vidare så vill jag så klart visa det sista fixet och slutresultatet. Jag måste ändå säga att jag är mycket nöjd. Kablarna vilar nu tryggt i väggarna som jag stängt även på insidan (så jag slipper se kablarna), lamporna är uppe och dimmerns on-off-syfte fungerar fin-fint. 

Sofia fixar - väggarna

Väggarna har jag bommat igen och "piffet" har hängts upp på väggen. Här ser du också att jag satt dimmern som en strömbrytare vid dörren. Blev super!

Redskapsbod belysning

Ovan sitter Luna uppskruvad på en av takbalkarna. Lampan ger ett bra och fint ljus neråt när jag ska hitta lövblåsen i höst ;)

Förutom att förrådet har en rent praktisk funktion så har även det lilla huset med sin fasadbelysning blivit riktigt fint på kvällen. Det var tidigare en hörna i trädgården som ändå var mörk och lite tråkig. Jag tänker att om man får ljus i varje hörn i sin trädgård så innesluts allt och ger den där "trädgårdstrevliga" känslan även på kvällen. Och visst är det på kvällen, när alla måsten är avklarade som man vill kunna sätta sig ner och njuta av det man åstadkommit. Precis som jag nu tänker göra när förrådet är klart.

Hoppas du fått nytta av denna bloggserie. Det kommer definitivt mer framöver.

Sofia Fixar - klart

Bonusblogg – Experiment med en lampskärm